Hoezo Anders – Over Hoezo Anders – Jongerenraad

0

We zoeken nieuwe leden voor onze jongerenraad!

Denk je graag mee en vind je het leuk om je mening te delen?

De jongerenraad bestaat uit jongeren tussen de 15 en 24 jaar met een beperking of chronische ziekte. Ze geven gevraagd en ongevraagd advies aan de directeur en het team van de stichting. Waar moet de stichting aandacht aan besteden? Wat vinden jongeren belangrijk? Welke informatie hebben jongeren met een beperking nodig om verder te komen op school, in de maatschappij, met hun carriere? Waar loop je zelf tegen aan en wat moet er anders in de politiek of bij de overheid ?

De Jongerenraad komt 1 à 2 keer paar jaar samen om ervaringen uit te wisselen en advies te geven. Verdere afstemming vindt minimaal 1x per maand plaats via mail, skype of in ons virtuele kantoor.

Wil je meer weten? Stuur een mail naar [email protected] 

Michelle Loohuis – voorzitter vanaf het eerste uur. Ervaringsdeskundig, streetwise en een bron van inspiratie. 'Hoezo Anders luistert naar jongeren en verzamelt info waar je echt wat aan hebt. Ik denk vaak: was Hoezo Anders er maar geweest een paar jaar geleden. Het had me een hoop ellende kunnen besparen. Ervaringen delen werkt echt!’