tweet

events & projecten

jongerencoach

watnouanders

Je (droom)baan vinden als je een chronische aandoening hebt, is een stuk lastiger (ook als het niet zo zichtbaar is). Maar niets is onmogelijk! Het kan enorm helpen om wat extra hulp te krijgen. Dat kan bijvoorbeeld door begeleiding van een coach. Iemand die met jou meedenkt bij je zoektocht naar een vervolgopleiding, stage of werk.

Coaches laten je nét even scherper nadenken over jezelf. Ze helpen je om stappen te maken die je misschien alleen niet zou zetten. Dat is de reden waarom veel succesvolle mensen een coach hebben: topsporters, mensen uit het bedrijfsleven en bijvoorbeeld politici. Ook jij hebt nu dus de mogelijkheid om het beste uit jezelf te halen.

Samen met een coach ga je ontdekken:
• waar je goed in bent
• waar je blij van wordt
• hoe jij wil dat jouw leven eruit gaat zien straks na je diploma
• en hoe jij dat kunt organiseren.

Na een kennismaking ga je samen aan de slag met jouw toekomstplannen.
Jij bepaalt waaraan je gaat werken.Een coach lost je problemen niet op maar helpt je wel om het zelf te doen! De coaches krijgen een opleiding en zijn voorbereid om te werken met jongeren. Na jullie kennismaking onderzoeken jullie samen wat je nu echt wilt en wat je misschien dwars zit bij het waarmaken van je droom. Samen maak je een eenvoudig stappenplan om je doelen te bereiken.

Aanmelden en info
Ben jij tussen de 17 en 20 jaar oud en wil jij gecoacht worden? Of heb je nog vragen? Mail naar info@hoezoanders.nl

Interesse om coach te worden?
Via deze link vind je informatie en hoe je je kunt aanmelden. Bekijk ook ons aannamebeleid vrijwilligers.

DSC_0473In januari 2014 startte de eerste groep leerlingen van Orion College West in Amsterdam. Op 5 juni waren alle jongeren op bezoek bij de Baak voor een workshop over zelfvertrouwen. Wat een gave dag hadden ze in Noordwijk! Veel geleerd, lekker gegeten en uiteraard ook gelachen!

In 2014 heeft Hoezo Anders dit project ontwikkeld en uitgevoerd met steun van Stichting Kinderpostzegels, Oranjefonds en onze donateurs. Vanaf 2017 werken we samen met NSGK Jongerencoach.