tweet

redactie

Op onze site kun je regelmatig een nieuw interview vinden; we reizen stad en land af om jou te kunnen inspireren met mooie verhalen. Bovendien houden wij jou op de hoogte van maatschappelijke ontwikkelingen die relevant zijn voor jou en geven je info over onze projecten. Onze redactieleden weten waar ze het over hebben.

De redactie
Rebecca ter Mors – hoofdredacteur
Rebecca is 25 jaar en in de zomer van 2016 afgestudeerd aan de opleiding communicatie – international event, music & entertainment studies. Momenteel werkt ze als freelance actrice & model en is zij erg actief bezig met het plannen en organiseren van activiteiten voor verschillende lotgenoten organisaties waaronder Stichting Super Youth en Stichting Jongeren en Kanker.

 

Naïma Ait Ali – redacteur
Naïma is Junior Operations Specialist en projectmedewerker bij ING en ze zet zich in voor het programma ‘Onbekend Talent’ binnen deze organisatie. Daar kwam ze erachter dat ze een talent voor schrijven heeft. Naïma’s droom is om bureauredacteur te worden. Bij Hoezo Anders wil ze meer schrijfervaring opdoen. Naast schrijven houdt ze erg van lezen (luisterboeken), met name historische romans en reisverhalen. Koken vindt ze ook erg leuk.

 

Claudia Kuijs-Grannetia – redacteur
Claudia versterkt sinds kort ons redactie team. Ze is 27 jaar, woont in Oss en heeft een lieve man en een eenogige kat. Na haar studie geschiedenis en religiestudies en verschillende communicatiecursussen werkt ze nu als webredacteur bij de provincie Gelderland en sinds kort dus ook voor Hoezo Anders. Zelf heeft ze een aangeboren afwijking aan haar wervels, Klippel-feil. Hierdoor heeft ze vergroeide rug-en nekwervels waardoor ze zich aardig kan identificeren met onze doelgroep en ze wil zich ook graag voor lotgenoten inzetten.

 

Leonie Oostenrijk – redacteur
Leonie is 20 jaar en woont in Weesp. Ze heeft PDD-NOS en wil zich graag inzetten voor mensen met dezelfde beperking als zij. Ze heeft een opleiding tot gastvrouw gevolgd en werkt nu in de bedrijfscatering in de RAI in Amsterdam. Lifestyle, reizen, schrijven en psychologie, daar liggen haar interesses. Ze hoopt deze te kunnen gebruiken bij het werk voor de redactie van Hoezo Anders.

marrit2Marrit Postma – redacteur
Marrit is sinds haar twaalfde slechtziend. Ze wilde altijd al iets doen met schrijven en doet nu redactiewerk voor Oogvereniging Jongeren en Studenten en Hoezo Anders. Ze wil mensen met een beperking stimuleren iets te doen met hun talenten en schrijven over mensen die niet bij de pakken neerzitten. Ze vindt het belangrijk dat mensen zien wat iemand met een beperking allemaal nog wel kan en wil inspirerende verhalen schrijven over deze mensen. Marrit heeft ook een eigen blog.

 

Claire

Claire Jas – redacteur
Claire is studente journalistiek. Ze is gek op muziek en bezoekt in haar vrije tijd zoveel mogelijk concerten en festivals. Claire is erg ambitieus en droomt ervan later aan verschillende tijdschriften mee te werken. Het zijn de verhalen achter de mensen die haar inspireren, de lezer hun verhaal kunnen vertellen is wat schrijven voor haar interessant maakt. Claire woont samen met haar vriend en hondje, studeert en schrijft daarnaast met veel plezier voor Hoezo Anders.