Hoezo Anders – Actueel – In de media

0

In juni kwam het beachbook van CosmoGirl uit met een mooie (gratis!) advertentie op de achterkant. Met dank aan ons reclamebureau DailyMilk!

Met de leerlingen van Orion College in Amsterdam maakten we een heel gaaf magazine. Lees het hier!

Een interview met onze ambassadeur Tim van 3rd Floor Magic in de 7 Days. Klik op de afbeelding voor een groter beeld. 

In mei 2013 publiceerde Deborah haar tweede stuk op Joop.nl: http://www.joop.nl/opinies/detail/artikel/20957_hoe_werkt_een_beperking/ 

In januari 2013 publiceerde onze hoofdredacteur Deborah onze ongezouten mening over o.a. de participatiewet op Joop.nl: Meneer Rutte, vergeet u niet waar het om gaat?

In Libelle nr 13: onze directeur opnieuw genomineerd. Deze keer voor de Libelle Ster!

Hoezo Anders in debat met Aleid Truijens (columniste Volkskrant) en Laura Prat Bertrams, directeur BusyPeople of we iedereen niet te snel en te makkelijk een 'etiket’ geven bij de Universiteit van Amsterdam op 2 juni 2012. 

In december 2011 een interview met Michelle, voorzitter van de Jongerenraad in het blad Vrouw & Passie.

In maart won onze eigen directeur de LofMedia Award ’Maatschappelijk Bevlogen Vrouw 2011′. In het decembernummer en het maartnummer van Lof aandacht voor Hoezo Anders! Kijk op de website van LofMedia 

In november 2011 een uitgebreid interview met Daniella (met name over haar boek Anders) in het blad Vriendin.

In het 3e nummer van Unlimited Magazine (van Anne Mreijen) aandacht voor 'Anders’.

Fragment Balans Magazine (december 2010/januari 2011): „Om meer te weten te komen over de toekomst van haar zoon praatte Daniella hierover met ouders van jongeren met VCFS en vroeg jongeren hoe zij zich staande houden in de maatschappij. Door deze gesprekken ging ik steeds meer beseffen hoe kinderen met een beperking moeten opboksen tegen onbegrip en vooroordelen. Dat bracht mij op het idee om thema’s als opleiding, werk, relaties, de liefde en wonen in een boek uit te werken en vervolgens een thematische website te ontwikkelen voor jongeren met een beperking.”

Hoezo Anders staat in het juninummer van cliententijdschrift Mee Doen van MEE.

 En in Lotje&Co nr 4: pubers en seksualiteit! 

Lees hier het interview met neuropsycholoog Albert Ponsioen over jongeren met mogelijkheden in Balans Magazine