Hoezo Anders – Anders – Sponsoractie voor internationale editie Anders

0

Daniella Krijger, directeur en oprichter van Stichting Hoezo Anders, is uitgenodigd door de 22q Foundation om deze zomer in Orlando op de International Meeting over de stichting en haar boek Anders te vertellen. Medici, hulpverleners, ouders en dragers van dit syndroom van over de hele wereld zullen aanwezig zijn. Hoe mooi zou het zijn als dan ook de Engelstalige versie van 'Anders’ te verkrijgen is.

Miljoenen lezers

Tijn riep in zijn enthousiasme dat hij hoopt dat Barack Obama dit boek ook zou lezen want Obama was immers ook 'anders’?!? Om de vertaling te financieren hebben we een sponsoractie opgezet. Met 100 deelnemers kan Anders door miljoenen mensen gelezen worden.

Vind jij ook dat de verhalen van de jongeren in Anders door iedereen gelezen moeten worden? Wil je ook meer bekendheid voor dit ‘onbekende’ syndroom dat miljoenen mensen hebben? Vind je ook dat er meer begrip moet zijn voor mensen die afwijken van de massa?

Unieke sponsoractie

Help dan Tijn z’n wens te realiseren. Maak een internationale editie van Anders mogelijk door minimaal 25 euro over te maken op ING 5849107 tnv Stichting Hoezo Anders. Vermeld je e-mailadres erbij want je ontvangt dan een e-book van de Nederlandse of Engelstalige uitgave, een uitnodiging voor een DenkAndersDebat en een set ansichtkaarten met de tekeningen van Tijn uit Anders (mogelijk gemaakt door vrienden van Hoezo Anders).

Goed om te weten

Stichting Hoezo Anders is een Algemeen Nut Beogende Instelling. Dat betekent dat giften voor de belasting aftrekbaar zijn. Meer weten over ANBI en de mogelijkheden van doneren..kijk hier.