Bikkelblog3

0

Non-stop praten

img_1796086592626216-2926255Geef kort en to the point. Volgens Interview Genie-experts zouden je antwoorden tussen de 30 seconden en 2 minuten moeten duren voor basisvragen („Waarom wil je deze baan?”) En 3 tot 3,5 minuten voor meer diepgaande vragen („Vertel ons over een uitdagend project waar je aan hebt gewerkt „).

Reacties die deze limieten overschrijden, zijn te lang; uw tegenpartij kan zijn interesse verliezen en niet naar u luisteren. Het werk TO DO: Geloof in je eigen waarde Als een bedrijf je wil inhuren, geeft dat aan dat je in jezelf moet geloven.

Het bedriegersyndroom is zo wijdverbreid dat het een Wikipedia-pagina heeft, maar dat betekent niet dat je je als een oplichter hoeft te voelen. Onthoud dat je het waard bent, heb de moed om je persoonlijkheid te uiten op de werkvloer en ga moeilijke situaties niet uit de weg. Als je op de goede voet begint, ga je verder in de goede richting.

Direct te hoog mikken.

Onderzoek de industrienormen voordat u over uw salaris onderhandelt en vraag werkende vrienden hoeveel ze verdienen. U kunt dus een idee krijgen van hoeveel u kunt vragen zonder het risico te lopen verzoeken van deze wereld te maken.

Heb de moed om weg te gaan

how-to-quit-a-job-you-hate-7110837We zijn bij de vraag van een miljoen dollar gekomen: hoe lang moet je in je eerste baan blijven? Volgens de site van TopResume heeft iemand gemiddeld 4,6 jaar een baan. Probeer indien mogelijk een baan voor ten minste twee jaar vast te houden. Anders lijkt het alsof u het risico loopt te ontsnappen in toekomstige kansen.

Maar als de gedachte om 's ochtends op te staan ​​om naar je werk te gaan je met angst vervult, wacht dan niet te lang voordat je op zoek gaat naar een geschiktere plek. Probeer in de tussentijd het maximale uit uw baan te halen en, wanneer zich een betere kans voordoet, verder te gaan en niet achterom te kijken.

Van baan veranderen, zoals omkleden

  • Van rol wisselen omdat de huidige niet geschikt is, is prima. Van de ene club naar de andere rennen alsof je meedoet aan een estafetteloop daarentegen, nee.
  • Bij het zoeken naar je eerste baan na je afstuderen, moet je doel zijn om er een te vinden waar je je vaardigheden in een praktische context kunt aanscherpen.

Als je om de twee tot drie van baan verandert, kunnen je cv en werkervaring eronder lijden. Monster.com beweert dat als je zes verschillende banen hebt gehad en al meer dan een jaar geen functies hebt gehad, je minder snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek krijgt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in