Hoezo Anders – Steun ons!

0

De stichting Hoezo Anders bestaat sinds september 2010 en is begonnen met heel veel energie, eigen geld en tijd omdat de oprichters het belang er van inzien. Het enthousiasme sloeg al snel over en met hulp van vrienden met expertise hebben we deze mooie site kunnen laten maken. Maar daarmee zijn we er nog niet. Want terwijl jij dit leest raakt iemand anders met een niet-zichtbare beperking zijn baan kwijt, wordt een ander op school gepest en zit weer een ander met een chronische ziekte alleen thuis zich af te vragen waarom niemand haar ziet staan. 

Hoezo Anders wil al die jongeren helpen hun dromen te realiseren: een leuke woning, een uitdagende baan, gezellige vrienden, een 'gewoon’ leven leiden. We willen zo veel mogelijk informatie geven om je eigen weg te vinden. Ideeen en inspiratie geven waar jij je voordeel mee kunt doen. Al die organisaties en (belangrijke) mensen die daar op hun manier mee bezig zijn bijelkaar brengen (doen ze dat niet al dan?…nee, ze doen heel veel apart hebben we gemerkt!).

Dat kunnen we doen met hulp van mensen die belangeloos meewerken. Door giften van particulieren en bedrijven. Door jouw verhaal hier te vertellen…

Help mee en steun ons: ING 5849107. Het bedrag kun je aftrekken van je jaaropgave belastingen. Meer informatie hierover vind je hier.

Je kunt ook vrijwilliger worden, doneren of onze vriend worden!

Wil je weten wat dat inhoudt, mail Daniella Krijger voor meer informatie.

Kijk hier voor informatie over doneren!