Hoezo Anders – Hoezo ik – What's happening?

0

In 1992 begon Ruud de Wild met radio maken voor de commerciële zender 538.  Dit deed hij een aantal jaren waarmee hij succesvolle programma’s zoals 'Wild in het Weekend’ en 'The Jungle’ presenteerde. Vanaf 1999 presenteerde hij bij BNN radio- en televisieprogramma’s, waarna hij vanaf datzelfde jaar dagelijks te beluisteren was bij 3fm.

Op 6 mei 2002 was hij getuige van de moord op Pim Fortuyn. Dit had zo’n enorm impact op hem dat hij in een diep gat viel. Hij kon zo zegt hij zelf, ‘niet meer voor zijn problemen weglopen.’

In juli 2012 werd de aflevering 'It Gets Better’ uitgezonden op BNN met Ruud de Wild en Monica. Hierin vertelt Ruud voor het eerst open over zijn depressie. Ook heeft hij een paar tips voor de 24-jarige Monica die al vanaf haar 14e lijdt aan een zware depressie. Hoe voelt iemand zich werkelijk als hij in zo’n diepe depressie zit? Heb je er iedere dag last van? En hoe ga je er mee om? Waar loop je zoal tegen aan in de dagelijkse dingen? Monica en Ruud geven eerlijk antwoord op de vragen van presentator Patrick Lodiers, soms met keiharde confronterende inzichten.  En de boodschap van de aflevering: It Gets Better.

 It Gets Better gemist? Bekijk de aflevering op: www.hebikietsgemist.nl/

cleardot-1521000