Hoezo Anders – Hoezo ik – What's happening?

0

In Het Huis van de Vlinders werken Utrechtse vrouwen (16-45 jaar) met een afstand tot de arbeidsmarkt. Deze vrouwen hebben een afstand tot de arbeidsmarkt door persoonlijke omstandigheden als een vluchtelingenachtergrond, etnische minderheid, alleenstaand/ bijstandsmoeder, fysieke handicap, chronische ziekte, laaggeletterdheid, etc.

Het Huis richt zich op het creëren van nieuwe inzichten, mogelijkheden en kansen voor vrouwen, individueel en op groepsniveau. De vrouwen worden ondersteund door coaching, praktische en persoonlijke begeleiding en advisering. De vrouwen worden binnen een op maat gemaakt coachingstraject begeleid in het ontwikkelen en eigen maken van bepaalde (werk)competenties.

Over Het Huis

HIP & DUURZAAM, dat zijn de textielaccessoires van Het Huis van de Vlinders. Spice up je garderobe en interieur met onze unieke mode- en interieuraccessoires. Hier worden hippe en eigentijdse mode- en interieuraccessoires van resttextiel ontworpen, geproduceerd en verkocht door jonge Utrechtse vrouwen met een afstand tot de arbeidsmarkt.