Hoezo Anders – Hoezo ik – What's happening?

0

Bij Onbegrensd Talent geloven ze dat iedereen uniek is en dat iedereen speciale talenten en specifieke kwaliteiten heeft. Ook als je een ziekte of een handicap hebt: er is altijd wel een werkplek waar jouw talenten kunnen bloeien.

Daarom heeft Onbegrensd Talent zich ten doel gesteld om talenten met een arbeidsbeperking en werkgevers die op zoek zijn naar gemotiveerd personeel, bij elkaar te brengen. Want gemotiveerd, dat ben je wel. Je hebt alleen nog wat ondersteuning nodig in jouw pad naar een vervullende baan. En die ondersteuning krijg je want de eerste zes maanden word je gedetacheerd bij een werkgever. Tijdens die periode, worden zowel jij als je nieuwe werkgever door begeleid om jouw plaatsing zo soepel en succesvol mogelijk te laten verlopen. En de begeleiding is altijd op maat gemaakt, altijd persoonlijk, helemaal op jou en je werkgever afgestemd.

En niet onbelangrijk: je hoeft je niet af te vragen of je wel of niet in je sollicitatiebrief moet vermelden dat jij een handicap hebt. Want werkgevers die via Onbegrensd Talent recruiten, weten van tevoren waar ze aan toe zijn. Sterker nog, ze openen hun deuren graag voor goed opgeleide, gemotiveerde talenten zoals jij. Niets hoeft jou dus nog in de weg te staan als je graag een zinvolle baan wilt. Aarzel daarom niet en schrijf je meteen in via de website. Want echt, een carrière die voldoening biedt is ook voor jou weggelegd!

www.onbegrensdtalent.nl