Niet regulier

0

Het kan tijd verspillen aan het zoeken naar werk.

Op zoek naar een baan lijkt misschien een fulltime baan op zich. Praten met je contacten, je cv bewerken, nieuwe sollicitatiebrieven schrijven en sollicitatiegesprekken voeren zijn moeilijke taken, vooral als je tegelijkertijd moet werken.

lavoro-internet-6547474Uw spaar- en werkloosheidsuitkeringen zo lang mogelijk laten duren, is essentieel om u fulltime te kunnen wijden aan het zoeken naar een baan. Op die manier kun je je hart en ziel erin leggen als je een rol vindt die bij je past.

Meer informatie: Een baan zoeken bij Indeed tijdens de COVID-19-uitbraak

Het kan uw langetermijndoelen belemmeren. Alleen omdat je een salaris hebt, wil dat nog niet zeggen dat je aan je carrièredoelen werkt. Wanneer u een baanaanbieding ontvangt, denk dan na over uw behoeften op de lange termijn voordat u deze accepteert. Waar zou je over een jaar willen zijn? En over vijf? Betekent het accepteren van deze baan een stap dichter bij je carrièredoel komen?

Het kan u of uw gezin in gevaar brengen.

strumenti-per-organizzare-il-lavoro-online-4621176Vergeet niet dat we nog steeds midden in een pandemie zitten. Vraag uzelf af welke stappen uw huidige of potentiële werkgever neemt om teamleden te beschermen, voordat u een nieuwe baan accepteert of terugkeert naar de functie die u vóór deze crisis bekleedde.

Is het mogelijk om op afstand of op veilige afstand van andere collega’s te werken? Heeft u een calamiteitenplan als een persoon op de werkplek positief test op COVID-19? U en uw werkgever moeten een gemeenschappelijke visie hebben op deze kwesties.

Hallo, mijn naam is Stefano en het is mijn missie om je te helpen een uitzonderlijke baan in Italië te vinden, zelfs tijdens de crisis.Dankzij mijn jarenlange ervaring als consultant en recruiter, heb ik een onfeilbare methode ontwikkeld om werkloosheid voor altijd uit je leven te bannen en je carrière sneller vooruit te helpen dan je ooit had gedacht.

Vandaag zult u ook de grootste fouten leren die u waarschijnlijk maakt bij het zoeken naar werk.

lavorare-da-casa-9353194Als je ooit de trucs hebt willen weten om je werkgever te imponeren en ze je fulltime in dienst te nemen of te promoten, in een stimulerende omgeving vol groeimogelijkheden, dan is dit de belangrijkste brief die je ooit zult lezen.

  • Maar voordat ik het met je heb over hoe ook jij in een paar dagen een stimulerende, goedbetaalde baan kunt vinden, wil ik je mijn verhaal vertellen over hoe ik van werkloze (en straatarme) jonge man naar succesvolle professional ben gegaan.
  • Ooit was ik ook de klassieke jongeman op zoek naar een baan: geen vooruitzichten, geen ervaring, geen hoop…
  • Ik heb mijn cv opgestuurd, maar kreeg geen antwoord. Ik vroeg me af: waarom? Wat is er verkeerd? Ik wilde koste wat kost een antwoord vinden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in