Project 18 zo

0

In slechts een paar jaar tijd ging ik van een straatarme werkloze naar een succesvolle professional

Hoewel ik bereid was om onderbetaalde stages te lopen om ervaring op te doen, voelde ik me hopeloos. Ik dacht dat ik voorbestemd was voor een leven van onzekerheid en economische instabiliteit, ik dacht dat er geen baan was in Italië.

Zelf opzetten? Ondenkbaar, je hebt geld nodig en de banken geven je alleen wat als je het al hebt. Ik voelde me gewurgd door onzekerheid, teleurgesteld en wanhopig door het gebrek aan toekomstperspectief.

Ik wed dat jij dat ook zo voelt

Hoewel ik cv’s stuurde, belde niemand me terug voor het interview. Met elke dag die voorbijging groeide mijn angst: ik moest meteen iets vinden, want ik wist dat hoe meer je werkloos blijft, hoe moeilijker het voor een werkgever is om je in dienst te nemen. Ik had de hoop verloren, maar op een gegeven moment besloot ik genoeg te zeggen en volledig te veranderen.

Lavoro online: scegliere quello giusto evitando le truffeIk was het zat om voorzichtig te zijn om een ​​pizza met vrienden te nemen om te voorkomen dat ik het budget „verbrak”, ik was het zat om me geen fatsoenlijke vakantie te kunnen veroorloven.

Maar bovenal was ik het zat om als het laatste wiel van de wagen te worden beschouwd, waarop werd neergekeken door alle 'echte’ werknemers in de bedrijven die ik voorstelde. Dus nam ik een radicale beslissing.

Ik begon te studeren en te overleggen met professionele „headhunters” (loopbaanadviseurs) om hun geheimen te leren kennen, en investeerde mijn spaargeld in jobtraining. En niet alleen.

Ik kocht en liet cursussen ter waarde van duizenden euro’s van over de hele wereld opsturen en verslond ze gulzig. Ik heb meer dan een jaar van mijn leven geïnvesteerd in het studeren, fulltime, de beste technieken om snel een baan te vinden. Daarna heb ik ze toegepast op de arbeidsmarkt.

Ik kan me voorstellen dat jij nu ook wilt weten of mijn investering zijn vruchten heeft afgeworpen …

Ik zal je dit even vertellen: in 2012, 7 dagen na mijn afstuderen, stap ik op het vliegtuig en ga naar de Verenigde Staten met een ondertekend arbeidscontract en een startsalaris van $ 3.000 per maand, dat is $ 4.500 per maand geworden na een jaar van flash-promoties.

Dit zonder enige werkervaring

Nadat mijn werkvergunning in Amerika was verlopen ging ik naar Engeland, waar ik in 6 uur en 10 minuten een droombaan vond op een prachtige toeristische locatie. Als dat al ongelooflijk voor je klinkt, moet je nog steeds het beste deel weten …

  • In 2013 keer ik terug naar Italië en besluit ik dezelfde technieken ook hier toe te passen om werk te vinden.
  • Het resultaat: na 6 weken vind ik een baan bij een groot telecombedrijf, met een aanvangssalaris van 45.000 euro per jaar plus onkostenvergoeding, computer en bedrijfstelefoon.
  • Ik was 24 en had slechts één jaar werkervaring in een heel andere branche.

typing-on-laptop-close-up-man-working-on-computerAlleen al in de afgelopen 8 maanden heb ik al 174 mensen geholpen bij het vinden van een baan en het bevorderen van hun loopbaan, en ze kunnen je allemaal vertellen dat deze buitengewone prestaties ook binnen jouw bereik liggen.

Ik heb geconsulteerd voor jongeren en volwassenen, met en zonder ervaring, ook voor managementfuncties. Hieruit blijkt dat mijn systeem in elke situatie werkt, omdat de pijlers van het inhuurproces overal hetzelfde zijn.Wil jij ook deze buitengewone resultaten behalen? Lees dan verder.

Maar eerst wil ik je iets belangrijks vertellen.

In slechts een paar jaar tijd ging ik van een straatarme werkloze naar een succesvolle professionalHet is een van de lessen die ik de afgelopen jaren heb geleerd toen ik van chronisch werkloos naar een goedbetaalde professional ben gegaan.

Het is niet jouw schuld, want het advies over hoe je werk kunt vinden dat vrienden of familieleden je geven, zelfs veel internetsites of consultants die denken dat ze professionele of overheidsbureaus zijn, zijn oud.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in