steun ons – Stichting Hoezo Anders

0

In vier jaar tijd hebben we al veel jongeren kunnen bereiken met onze website, social media en projecten. Jongeren die door hun (niet-zichtbare) beperking of chronische ziekte minder kans hebben om hun opleiding op hun eigen niveau af te maken of een passende baan te vinden. De jeugdwerkeloosheid stijgt momenteel tot 15% en slechts 45% van de jongeren met een beperking werkt. We roepen allemaal dat we er iets aan moeten doen maar regels en wetten zijn niet de oplossing.

Stichting Hoezo Anders bewijst met haar projecten en events als het DenkAndersDebat, het mentorproject en voorlichting op scholen dat ze jongeren wel bereikt. Hoezo Anders brengt jongeren met werkgevers in contact en inspireert jongeren, werkgevers en leerkrachten om te focussen op wat er wel mogelijk is. U kunt ons daarbij helpen!

anbi2-300x239-6925187Steun ons daarom door jaarlijks, maandelijks of eenmalig een donatie te doen. We zijn een ANBI en dat betekent dat u uw gift weer kunt aftrekken bij de belastingaangifte. Hoe dat werkt kunt u hier lezen.

Wilt u een bepaald project steunen? Neem dan contact op met Daniella Krijger, directeur.

Hoe u kunt helpen?
Stichting Hoezo Anders is een non-profit organisatie en krijgt geen subsidie van de overheid. Wij zijn afhankelijk van fondsen (voor onze projecten), donateurs en sponsors. We werken met vrijwilligers en slechts een kleine overhead. Vindt u ook dat wij dit fantastische werk voor jongeren met een beperking of chronische ziekte moeten blijven voortzetten? Steunt u ons dan met producten of een gulle gift op NL60 INGB 0005 8491 07 ten name van Stichting Hoezo Anders.

De app is te downloaden in de appstore en Google play. Na het doen van een donatie kunt u dit direct delen met uw vrienden op facebook en twitter. Klik op de afbeelding voor meer informatie. Alle kleine beetjes helpen!

Voor bedrijven is het ook mogelijk om BusinessVriend of ProjectPartner te worden. Neem voor meer informatie contact op met Daniella Krijger, directeur van Hoezo Anders, via 06-41496627 of per mail.

Periodieke schenkingen
U kunt onze projecten en events steunen door een gift te doen of door een periodieke schenking. Met deze laatste optie profiteert u van optimaal belastingvoordeel. Periodieke schenkingen zijn voor 100% van de belasting aftrekbaar en er bestaat geen maximum. Een notariële akte is hiervoor niet meer nodig; een schenkingsovereenkomst is voldoende. Op de website van de Belastingdienst staan enkele voorbeelden.

Wij vertellen u graag wat uw schenking kan betekenen! Vraag meer informatie bij Daniella Krijger of bel 0641496627

Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten en projecten? Meld u aan voor de nieuwsbrief…dat is gratis!