colofon | Stichting hoezoanders

0

De website van Stichting Hoezo Anders wordt bijgehouden door de redactie onder leiding van de hoofdredacteur. We stellen onze teksten met zorg op en er kan altijd een foutje insluipen. Dan horen we dat graag.
Hoezo Anders wil zo veel mogelijk delen als dat jongeren helpt om beter hun weg te vinden. De interviews zijn gehouden met toestemming van de geïnterviewde voor specifiek onze site. Dus laat even weten als je daar iets mee wilt.

Ons logo is ontworpen door Gerard Teuben in opdracht van Jump! Communicatie in Amsterdam. In 2013 heeft NSGK ons financieel gesteund om een nieuwe website te maken. Deze site is gemaakt door reclamebureau Daily Milk.
Zij maken voor ons meerdere mediaproducten en daar zijn wij heel blij mee!

Een tijdje geleden interviewden we Redouan (hier te lezen) voor onze website en we waren zo onder de indruk, dat we hem hebben gevraagd of we zijn foto mochten gebruiken voor de achtergrond van onze nieuwe website. We zijn hartstikke blij dat hij ja zei! De foto is gemaakt door een professionele fotograaf uit Parijs: little shao (www.littleshao.com) en wil je meer weten over Redouan? Neem dan een kijkje op zijn website www.iamredo.com.