thema's – Stichting Hoezo Anders

0

Of je je nu wel of niet ‘anders’ voelt…iedereen loopt wel eens tegen een muur van onbegrip. Over hoe je in elkaar zit, over hoe je bepaalde dingen kunt aanpakken. Bij Hoezo Anders merken we dat jongeren met een niet-zichtbare beperking of met een chronische ziekte, zoveel meer uit te leggen hebben.

foto-86-4470683En hoe anders ben je nu eigenlijk? Als iedereen nou gewoon kijkt  naar wat er allemaal wel mogelijk is en hoe het ook kan, zou dat al heel veel schelen! In de tussentijd heb je misschien wel vragen waar je niet het antwoord op kan vinden en niet aan je ouders wilt stellen… Wij hebben het voor je op een rijtje gezet.

Hoezo Anders wil jou, of je nu wel of niet een beperking hebt, inspireren en ondersteunen om je dromen waar te maken. Dat doen we met deze website waar je links vindt en tips en ervaringen van andere jongeren en ervaringsdeskundigen. Gewoon om het een beetje makkelijker voor je te maken.

Wat is een niet-zichtbare beperking?
Nou bijvoorbeeld ADHD, ASS, ESM, SH en eigenlijk alles waar jij of een ander (!) maar last van kan hebben en wat je niet ziet…