Waar ben je bang voor

0

Hoofdstuk 1: Eerste contact met de werkgever

 • Ontdek waarom het cv een slechte manier is om contact op te nemen met de werkgever (en wat je hun post kunt gebruiken).
 • De 4 fundamentele verschillen die je in gedachten moet houden tussen werken in een klein of groot bedrijf.
 • Hoe krijg je een interview zonder een cv te hebben dankzij interne sponsoring.

lavori-piu-belli-del-mondo-1289763Hoe je meteen op de werkgever afstemt en hem de indruk geeft „aan de huid” sympathiek te zijn.Hoe breek je het ijs de eerste keer dat je een werkgever ontmoet?Hoe u in 60 seconden een positieve en blijvende indruk achterlaat.Hoofdstuk 2: De geheime kunst van netwerken

Wat is netwerken en waarom wordt het beschouwd als het geheime wapen van degenen die binnen een paar dagen werk vinden.Hoe u 'personal branding’ gebruikt en een rij werkgevers hebt die u graag in dienst nemen (u in goud betalen).

Wat is het „werkvlindereffect”, en hoe het te exploiteren om elke 6 maanden een salarisverhoging te krijgen.Hoe te netwerken, zelfs als je verlegen en introvert bent (ik ook).Hoe u een netwerk van contacten creëert waarmee u werk kunt vinden.Hoe werk te vinden op internet.

 • Hoofdstuk 3: Een hypnotisch cv schrijven
 • Omdat in Italië 90% van de cv’s waardeloos zijn, en hoe u kunt zien of de uwe ook moet worden gewijzigd.
 • De enige 6 elementen die in elk cv MOETEN voorkomen.
 • Een goedkope, snelle en gemakkelijke manier om ervoor te zorgen dat de werkgever je cv goed leest.

Hoe u een professioneel cv schrijft, zelfs als u weinig werkervaring heeft.Inclusief 2 cv-sjablonen die je meteen kunt gebruiken.Hoe je de aandacht van de gever trekt in minder dan 1 seconde met een hypnotiserend ontwerp.

De geheimen van een effectieve sollicitatiebrief

10 benefici del lavoro da casa - Cercalavoro.it - Il sito per chi cerca lavoroEen cv e-mailen als een professionalHoe u het meeste uit uw ervaringen op het cv kunt halen.De 4 (al te vaak voorkomende) elementen die ervoor zorgen dat je cv rechtstreeks naar de prullenbak gaat.

Het sollicitatiegesprek Wil je zelfverzekerd naar het sollicitatiegesprek komen, in de overtuiging dat je goed voorbereid bent en een zeer goede kans maakt om aangenomen te worden?

 • Het sollicitatiegesprek is voor velen het meest angstaanjagende deel van het hele wervingsproces.
 • Sterker nog, als je eenmaal de juiste technieken onder de knie hebt om een ​​geweldige indruk te maken voor de commissie, wordt het je triomftocht.
 • Het wordt een betoverend moment voor u, want u krijgt gegarandeerd een staande ovatie.
 • In module 4 onthul ik alle geheimen van het sollicitatiegesprek tot in de kleinste details, zodat jij op elke eventualiteit bent voorbereid.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in