Willemijn

0

Voorbereiding op het interviewHoe bereid je je goed voor op een sollicitatiegesprek.

lavoro-da-casa-serio-2155810Leer de 6 typen en 3 interviewstijlen om te weten hoe u zich in alle gevallen moet gedragen.Wat moet je meenemen naar een sollicitatiegesprek (sommige tips zijn briljant).Wat je MOET doen in de 24 uur voor het gesprek (als je dat niet doet, merkt de werkgever dat).

Hoofdstuk 2: Een goede indruk makenHoe beantwoord je de meest voorkomende vragen in een sollicitatiegesprek.Hoe maak je verbinding met de werkgever met NLP.Hoe je je kleedt voor het sollicitatiegesprek, afhankelijk van het type werkgever.

Een simpele techniek om controle over het gesprek te krijgen en te houden (de werkgever merkt het niet eens).Hoe de „politician’s techniek” te gebruiken om ongemakkelijke vragen te beantwoorden.

Hoe maak je een geweldige eerste indruk in de eerste 90 seconden

good-communication-with-a-clientEen dappere maar effectieve techniek om je salaris in 5 minuten met 100-200 euro per maand te verhogen.Hoofdstuk 3: Na het interviewHoe u uw prestaties tijdens het interview kunt evalueren.Hoe je je kansen om aangenomen te worden drastisch vergroot 48 na het sollicitatiegesprek.

De 16 dodelijke fouten bij sollicitatiegesprekken die je belachelijk maken (meer dan 90% van de mensen maakt er 1 of meer).Alt! Koop deze cursus niet als…Natuurlijk hoef ik je er niet aan te herinneren dat deze multimediacursus geen toverstaf is die je meeneemt naar het land van speelgoed.

  • De arbeidsmarkt blijft competitief en je zult je steentje moeten bijdragen om resultaat te boeken.
  • Ik kan je alle tools geven die je nodig hebt, maar jij bent degene die ze moet installeren en correct moet gebruiken.
  • Ik heb het over geavanceerde strategieën die ik jarenlang heb geleerd, en om er het beste van te maken, moet je hard werken.

Dus als je op zoek bent naar een systeem dat je op de een of andere manier geweldig werk geeft zonder dat je een vinger hoeft uit te steken, dan is Obiettivo Lavoro niets voor jou.Maar ben je gemotiveerd en bereid om in jezelf te investeren om financiële vrijheid en een droombaan te realiseren, lees dan verder.

Veelgestelde vragenDit zijn de vragen die mij het vaakst worden gesteld over Obiettivo Lavoro:Is deze cursus ook geschikt voor mij?Er zijn verschillende categorieën mensen die enorm veel baat zullen hebben bij het advies van

Obiettivo Lavoro: maakt u deel uit van een van hen?

1De jonge man met weinig ervaringJe bent een jonge man onder de 30 met weinig werkervaring, met of zonder diploma, die op zoek is naar zijn eerste echte fulltime baan en misschien een vaste baan. Maar tot nu toe heb je niet veel gevonden, en je bent nog steeds terug bij af.

lavorare-da-casa-1920x1000-1307154Of je zoekt gewoon een parttime baan, net genoeg om je ouders niet te belasten.Obiettivo Lavoro zal je helpen omdat je leert je huidige en vroegere ervaringen te waarderen en een professioneel cv op te bouwen, zelfs als je weinig of geen werkervaring hebt

.Je leert dat je niet de beste of de meest ervaren hoeft te zijn om een ​​baan te vinden. Wanneer u de technieken gebruikt die in deze cursus zijn beschreven, zult u merken dat het vinden van een baan gemakkelijk is, zelfs als u concurreert met kandidaten met veel meer ervaring dan u.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in