Hoezo Anders – Zo anders

0

Of je je nu wel of niet 'anders’ voelt…iedereen loopt wel eens tegen een muur van onbegrip. Over hoe je in elkaar zit, over hoe je bepaalde dingen kunt aanpakken. Bij Hoezo Anders merken we dat jongeren met een niet-zichtbare beperking (zoals bijvoorbeeld ADHD, ASS, ESM, nou ja alles waar jij of een ander (!) maar last van kan hebben en niet ziet) of met een chronische ziekte, zoveel meer uit te leggen hebben.

En hoe anders ben je nu eigenlijk? Als iedereen nou gewoon kijkt naar wat er allemaal wel mogelijk is en hoe het ook kan, zou dat al heel veel schelen! In de tussentijd heb je misschien wel vragen waar je niet het antwoord op kan vinden en niet aan je ouders wilt stellen… Wij hebben het voor je op een rijtje gezet.

Hoezo Anders wil jou, of je nu wel of niet een handicap hebt, inspireren en ondersteunen om je dromen waar te maken. Dat doen we met deze website waar je links vindt en tips en ervaringen van andere jongeren en ervaringsdeskundigen. Gewoon om het een beetje makkelijker voor je te maken.

Wil je jouw ervaring ook delen met ons? Klik hier voor ons e-mailadres.

Werk – School & studie – Wonen – Verslaving – Geld – Seks – & over jezelf!